Logo

Bart Veulemans, expert met meer dan 15 jaar ervaring in renovatiewerken.

  • Tel:  016 82 16 74
  • Email: info@bartveulemans.be
  • Kasteelstraat 33 - 3300 Tienen
  • BTW: BE 0659.988.592


Share

BADKAMERRENOVATIE

VOLLEDIGE BADKAMERRENOVATIE

Is uw badkamer dringend aan vernieuwing toe? Graag een mooie inloopdouche of wilt u uw traditioneel toilet vervangen door een moderne hang-wc? Vertrouw op het vakmanschap van Bart Veulemans BV voor uw volledige badkamerrenovatie in Tienen en omgeving.

VAN ONTWERP TOT AFWERKING

Bart Veulemans BV zet uw droombadkamer! Graag frisse tegels om uw badkamer een nieuwe uitstraling te geven of wilt u graag een compleet nieuwe look voor uw badkamer? Van kleine renovaties, vloer- en tegelwerken, ingemaakte kasten en ander maatwerk, tot een totaal nieuwe badkamer, Bart Veulemans BV realiseert het allemaal. U kunt op onze expertise rekenen van bij de afbraak tot de afwerking, die we tot in de puntjes perfectioneren.

WIJ PLAATSEN UW STIJL 

We werken steeds met kwaliteitsmaterialen die kunnen bezichtigd en besteld worden bij onze leveranciers. Van badkamers in de traditionele stijl met charmante losstaande badkuipen tot hypermoderne design badkamers, het behoort allemaal tot onze expertise.

EÉN AANSPREEKPUNT 

Wij luisteren naar uw wensen en budget en op basis daarvan doen wij suggesties en maken we een vrijblijvende offerte op. Na het maken van correcte afspraken, voeren we alles tot in de puntjes uit. We streven naar een vlotte communicatie met de klant en wij zijn uw aanspreekpunt gedurende het hele renovatieproject. Ook nadien kunt u op onze uitstekende service vertrouwen voor herstellingen en reparaties. Graag meer informatie over onze badkamerrenovatie of wilt u graag een vrijblijvende afspraak maken?

Referenties