Logo

Bart Veulemans, expert met meer dan 15 jaar ervaring in renovatiewerken.

  • Tel:  016 82 16 74
  • Email: info@bartveulemans.be
  • Kasteelstraat 33 - 3300 Tienen
  • BTW: BE 0659.988.592


Page : MAATWERK

Share

MAATWERK

MAATKEUKENS EN INTERIEUR OP MAAT

Graag uw volledige interieur op maat gemaakt? Wenst u kasten op maat voor uw zolderinrichting? Dan is Bart Veulemans BV dé geschikte partner voor al uw maatwerk en maatkeukens in Tienen en omgeving.

VERHOOGD COMFORT 

Kasten op maat, meubels volledig ontworpen naar uw ruimte, maatkeukens, noem maar op. Maatwerk oogt niet alleen prachtig, het is ook praktisch omdat uw woning alle voorziene ruimte optimaal kan benutten. Vindt u niet wat u zoekt? Wij maken uw meubels op maat, en dit doen we met de assistentie van een producent van exclusief maatwerk en meester in houtbewerking.

ALLES OP MAAT

Bart Veulemans BV verzorgt het maatwerk voor uw badkamerrenovatie, realiseert ingebouwde kasten, dressings, en zoveel meer. Wilt u graag maatwerk voor uw gehele woning? Dat kan! Hiervoor werken we samen met een professionele binnenhuisarchitecte die uw wensen en ideeën visueel kan omzetten in een 3D-tekening zodat u meteen het juiste beeld krijgt. Graag starten met uw renovatieproject? Wij adviseren u graag. Neem even contact met ons op voor vrijblijvende opmetingen en een gratis prijsofferte.

Referenties