Logo

Bart Veulemans, expert met meer dan 15 jaar ervaring in renovatiewerken.

  • Tel:  016 82 16 74
  • Email: info@bartveulemans.be
  • Kasteelstraat 33 - 3300 Tienen
  • BTW: BE 0659.988.592


Page : OVER ONS

Share

OVER ONS

BART VEULEMANS BV – RENOVATIEWERKEN IN TIENEN

Op zoek naar een professional om uw renovatieproject onder handen te nemen? Twijfel dan niet langer en doe een beroep op de expertise van Bart Veulemans BV voor al uw renovatiewerken in Tienen en omgeving! Een jong en enthousiast bedrijf onder leiding van Bart Veulemans, expert met meer dan 15 jaar ervaring in renovatiewerken. Samen met zijn ervaren medewerkers staat hij in voor alle renovatieprojecten in Tienen en ruime omgeving.

WAT KUNNEN WIJ VOOR U DOEN

Bij Bart Veulemans BV kunt u terecht voor een ruim aanbod aan renovatiediensten: van badkamerrenovatiezolderinrichtingmaatwerk tot vloer- en tegelwerken, wij doen het allemaal. Wij coördineren het project van begin tot einde en we zorgen er voor dat alles uitgevoerd wordt volgens de vooraf gemaakte afspraken. Communicatie met de klant en klanttevredenheid dragen wij hoog in het vaandel.

HOE GAAN WE TE WERK

Op verzoek van de klant, komen wij bij u thuis voor vrijblijvende opmetingen en een gratis prijsofferte waarbij we rekening houden met uw wensen en budget. Materialen kunnen telkens gekozen worden via de toonzalen van onze leveranciers,voor zowel sanitair als vloer- en wandbekleding. Wij werken steeds met kwaliteitsmaterialen van bekende merken om de hoogste kwaliteit en duurzaamheid te garanderen.

UITSTEKENDE KLANTENDIENST

Wij werken alle projecten af alsof het onze eigen woning is. Uw project is in goede handen bij ons! We hebben ook een uitstekende dienst na verkoop voor herstellingen en nazicht. Bij Bart Veulemans BV kunt u dus ook nadien terecht voor reparaties. Heeft u een vraag over onze service of wilt u graag een vrijblijvende offerte? Neem dan zeker even contact met ons op en breng ons op de hoogte van uw project!

KLANTENVRIENDELIJKHEID OP ZIJN BEST

99% TEVREDEN KLANTEN

 Bart Veulemans BV gaat voor 100% klanttevredenheid, en dat merkt u. Omdat we enkel met kwaliteitsmaterialen werken kunnen we u steeds een perfect en duurzaam resultaat garanderen. Bovendien beschikken we over een eigen dienst na verkoop voor alle herstellingen en nazicht.

Vertrouw uw project toe aan een expert en laat u verrassen door onze excellente service binnen de afgesproken oplevertermijn.

Referenties