Logo

Bart Veulemans, expert met meer dan 15 jaar ervaring in renovatiewerken.

  • Tel:  016 82 16 74
  • Email: info@bartveulemans.be
  • Kasteelstraat 33 - 3300 Tienen
  • BTW: BE 0659.988.592


Share

VLOER-& TEGELWERKEN

VLOER- EN TEGELWERKEN

Voor al uw tegelwerken in Tienen en omgeving kunt u rekenen op het vakmanschap van renovatiebedrijf Bart Veulemans BV. Wij zorgen voor een professionele en naadloze plaatsing van al uw tegels en vloeren!

WANDBETEGELING

Graag nieuwe frisse tegels voor uw badkamerrenovatie? Bart Veulemans BV plaatst alle soorten wandbetegeling in de stijl die u wenst. Van traditionele tegels tot retro of design, het zit allemaal in ons uitgebreid gamma. Voor de betegeling van uw douche plaatsen we telkens eerst een kerdidoek om het geheel waterdicht te maken.

ALLE VLOEREN

Bart Veulemans BV legt alle binnenvloeren: tegels, natuursteen, parket, laminaat, … Wij garanderen de beste kwaliteit voor zowel toepassingen in mortel als voor verlijming. We voorzien eveneens chape indien de klant dit wenst.

DUURZAAM RESULTAAT

Bart Veulemans BV beschikt over een grondige kennis van zaken waardoor we u dan ook de hoogste kwaliteit en een duurzaam resultaat garanderen. We kunnen u ook voorzien van deskundig advies omtrent uw wand- en vloertegels. Heeft u een vraag of wenst u meer informatie over onze vloer- en tegelwerken? Neem dan zeker even contact met ons op. We helpen u graag verder.

Referenties