Logo

Bart Veulemans, expert met meer dan 15 jaar ervaring in renovatiewerken.

  • Tel:  016 82 16 74
  • Email: info@bartveulemans.be
  • Kasteelstraat 33 - 3300 Tienen
  • BTW: BE 0659.988.592


ZOLDERINRICHTING

TOTALE ZOLDERINRICHTING

Van plan om van uw oude stoffige zolder een nieuwe nuttige ruimte te maken? Misschien wenst u er een extra slaapkamer voor bezoek van te maken? Reken op de vakkundigheid van Bart Veulemans BV voor uw zolderinrichting in Tienen en omgeving. Wij verwezenlijken uw ideeën!

MEERWAARDE VOOR UW WONING

Met een ingerichte zolder creëert u een nieuwe én nuttige ruimte in uw woning die kan dienen als hobbyruimte, extra slaapkamer, zithoek, noem maar op. Welke kamer u er ook van wilt maken, Bart Veulemans BV heeft de juiste techniek en ervaring om uw zolderinrichting te realiseren.

ZOLDER MET DAKVENSTERS

Een goed geïsoleerde zolder met nieuwe dakvensters is essentieel. Nieuwe dakvensters zijn niet alleen esthetisch, de dubbele beglazing en kwaliteitsmaterialen zorgen ervoor dat u ook nog eens bespaart op uw energiefactuur. Bart Veulemans BV is bovendien een erkende installateur van Velux-dakramen.

AFWERKING MET OOG VOOR DETAIL

Wilt u graag uw zolder afwerken met kasten op maat, een houten trap of ander maatwerk ? Wij werken uw zolder volledig af naar uw stijl en wensen. Wat u ook voor ogen heeft, wij realiseren het! Neem vandaag nog contact met ons op en vraag naar uw gratis prijsofferte. We helpen u graag verder.

Referenties