Verrijk uw huis met een keuken die niet alleen functioneel is, maar ook een staaltje van verfijnd vakmanschap. Ontdek onze uitgebreide collectie op maat gemaakte keukens, ontworpen om naadloos in uw levensstijl te passen. Laat ons u begeleiden naar een culinaire ruimte waar vorm en functie samenkomen in perfecte harmonie. Welkom in de keuken van uw dromen.

Uw droomkeuken, van visie tot realiteit. Bij Bart Veulemans BV gaan we verder dan het leveren van keukens; we creëren op maat gemaakte culinaire ruimtes die naadloos passen bij uw levensstijl. Vanaf onze allereerste afspraak tot het laatste vlekkeloze detail in de afwerking, staan we garant voor een persoonlijke benadering en ongeëvenaarde expertise. Bovendien streven we naar een uitmuntende dienst na verkoop, zodat uw keuken een bron van vreugde blijft, jarenlang. Welkom in de wereld van Bart Veulemans BV, waar uw keukenwensen werkelijkheid worden.

INSPIREREND

Recent voltooid project in Tienen: Een keuken als onderdeel van een totaalrenovatie, vervaardigd met ultramat zwart laminaat voorzien van geavanceerde nano-technologie. De werkbladen zijn gemaakt van naadloos samengevoegd Avonite Solid Surface. De kookplaat is uitgerust met koolstoffilters en de luchtafvoer is subtiel geïntegreerd in de plint.

Contacteer ons

* Verplicht

Scroll naar boven