Bij Bart Veulemans BV tillen we niet alleen uw woning naar een nieuw niveau van schoonheid, maar we doen dit ook met oog voor duurzaamheid. Van het herdefiniëren van ruimtes tot het aanbrengen van subtiele details, onze toewijding aan vakmanschap staat garant voor een renovatie die verder gaat dan alleen een facelift. We zijn gericht op energiebewust renoveren, waarbij we niet alleen streven naar esthetische verbeteringen maar ook naar een verantwoord gebruik van energiebronnen. Stap binnen in de wereld van verandering en verfijning, waar onze ervaring in renovaties uw verwachtingen overtreft en tegelijkertijd bijdraagt aan een duurzamere toekomst.

Klantcontact en afspraak

We beginnen met een grondig gesprek waarin we uw wensen bespreken en de mogelijkheden verkennen.

Ontwerp door onze architecte

We laten u het ontwerp zien, waarbij aanpassingen mogelijk zijn. Op basis hiervan stellen we een gedetailleerde offerte op.

Definitieve materialen en offerte

Na eventuele aanpassingen aan de materialen presenteren we de definitieve offerte. Zodra deze is goedgekeurd, plaatsen we de bestelling voor de benodigde materialen.

Planning en uitvoering

We stellen een gedetailleerd plan op voor de uitvoering van de werken, waarbij we streven naar een vlotte en zorgvuldige realisatie van het project.

Contacteer ons

* Verplicht

Scroll naar boven